lauantai 2. toukokuuta 2015

Cape Tour Day 8

Moi!

Cape Tourista on jo monta kuukautta, mutta en oo saanu vielä kerrottua kaikista päivistä. Ajattelin laittaa tähän Botswanan reissupostausten väliin nämä viimeiset postaukset Cape Tourilta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten tässä päivä numero 8 :)

Tuo päivä oli toinen kokonainen päivä Kapkaupungissa ja sinä päivänä meillä oli tosi paljon ohjelmaa. Mulla paloi edellisenä päivänä rannalla jalat tosi pahasti, ja sen takija mun oli jalat tosi kipeät enkä nauttinut noista viimeisistä päivistä ehkä ihan niin paljon kuin olisin voinut.

Heti aamusta suunnattiin Pöytävuorelle, joka on ehkä Etelä-Afrikan tunnetuin nähtävyys. Mentiin hissillä ylös, ja siellä saimme kierrellä ihan omaa tahtia. Jossakin vaiheessa meille sanottiin että tiettyyn kellonaikaan siellä alkaa soida semmoinen sireeni, ja sen ajaksi täytyy hiljentyä ja kunnioittaa Nelson Mandelaa. Kyseessähän oli siis päivä, jolloin Nelson Mandelan kuolemasta oli tasan vuosi aikaa.

DSC_0618
DSC_0665
DSC_0674
Seuraavaksi mentiin jonnekkin satamaan, josta lähti vene "hyljesaarelle". Ihan söpöjä otuksia nuo hylkeet ja niitä oli paljon...

DSC_0784
DSC_0867
DSC_0876
DSC_0886
Seuraavaksi ajettiin bussilla Cape Pointille.

DSC_0953
DSC_0999
DSC_0970
DSC_0006
DSC_0011
Cape Pointilta käveltiin semmoista kävelyreittiä pitkin Hyväntoivon niemelle. Kävelyreitti oli osittain pitkospuita ja portaita, välillä pelkkää polkua ja kivikkoa. Matka tuntui aika pitkältä mun palaneille jaloille, eikä kamalan kova tuuli helpottanut asiaa yhtään :D Tuo "The Cape of Good Hope" on todella kaunis paikka, ja se kävelyreitti varsinkin. Kannatti kyllä kävellä, kivusta huolimatta :D

DSC_0093
DSC_0068
DSC_0018
DSC_0117

Ei mulla muuta!

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti