keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Ice Bucket challenge, Ice skating and parties

Moikka!

Taas on vierähtäny aikaa mun edellisestä postauksesta, mutta oikeastaan mitään kummallista ei oo tapahtunutkaan. Nyt mulla ei taida olla mitään kuvia tähän, mutta lähiaikoina on tulossa vähän pidempää postausta, missä kerron vähän Etelä-Afrikkalaisesta koulusta. Eli jos on joitaki kysymyksiä mun kouluun liittyen, niin niitä voi pistää kommentteihin :)

Nyt kuitenki vähän viime viikoista...

Pari viikkoa sitten mun yks vaitarikaveri kutsu mut sen synttäreille yhteen naapurikaupunkiin. Mentiin sitte yhdessä mun host-siskon kanssa sinne ja oli kyllä mukavaa! Meillä oli erilaisia pelejä, joita synttärisankarin host-vanhemmat oli järjestänyt. Yks tehtävistä oli saada puraistua narulla kattoon kiinnitetystä omenasta pala ilman käsiä ( jossa muuten onnistuin) :D Niillä oli pihalla semmonen vähän niinkuin vesiliukumäki, joka oli aika mukava kun oli niin kuumaa. Paloin muuten ensimmäisen kerran, Afrikassa aurinko on aika kuuma..

Viime torstaina meillä oli koulussa Ice bucket challenge. Suuri osa koulun oppilaista seisoi semmoisella aukiolla, ja sitte meidän päälle suihkutettiin vesiletkuilla ja kaadettiin sankoilla vettä päälle :D Jäitä ei tosin ollu, mutta ehkä sillä ei oo nii väliä. Toinen koulu siis haastoi meidän koulun, ja luultavasti youtubeen ilmestyy video meidän suorituksesta jossain vaiheessa, mutta vielä en oo sitä löytäny.

Viime viikonloppuna mentiin jonku kirkon nuortenryhmän (jos sitä siksi voi sanoa :D) mukana luistelemaan. Voin sanoa ettei oo koskaan pelottanu muiden puolesta niin paljon. Useita kymmeniä ihmisiä, joista suurin osa ei oo aikaisemmin luistellu, luistelee pienellä kentällä, ja koko ajan joku kaatuilee. Kellään ei ollu edes kypärää päässä :D Mutta olihan sitä ihan hauskaa seurata...

Samaisena viikonloppuna mentiin vielä mun hostsisarusten kaverin synttäreille, missä myöskin oli tosi kivaa :)

Huomenna on viimeinen päivä normaalia koulua ennen kesälomaa. Perjantaina on koulussa colour festival ja maanantaina alkaakin kolmen viikon koejakso... Mulla on tulossa 12 koetta...

Eipä tässä nyt siis mitään kummempaa, yritän saada tehtyä postauskia useammin.

-Anna

Ps. Jos niitä kysymyskiä on niin niitä saa laittaa tuonne kommentteihin :)

2 kommenttia:

  1. Miten opettajat suhtautuu suhun? Odotetaanko sinulta yhtä hyvää menestystä kuin muilta oppilailta? Tuntuuko koulu rennomalta vai rankemmalta kuin Suomessa?
    Tässä vähän kysymyksiii :)

    VastaaPoista
  2. Saitko nopeesti kavereita koulusta?

    VastaaPoista