sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Viikonlopun kuvapläjäys

Moi taas!

Mulla ei ollut perjantaina koetta, joten mulla oli vapaapäivä. Vietin siis rauhallisen aamun kotona ja sen jälkeen haettiin host-äidin kanssa muut sisarukset koulusta ja ajettiin yhden kaverin luokse. Jäätiin siis host-siskon kanssa sinne yöksi. Illalla käytiin ”youth”issa, joka on siis kirkolla järjestettyä ohjelmaa nuorille. En ollut aikaisemmin käynyt, mutta oli siellä ihan kivaa, vaikka aluksi vähän epäilyttikin. Vietettiin siellä muutama tunti ja illalla vielä katsottiin kauhuleffaa.

Noiden kahden päivän aikana kierrettiin golfkärryillä tai -autolla, miksi sitä sanotaankaan, sitä asuinaluetta. Kyseessä oli siis sama kaveri ja asuinalue, mistä aiemminkin oon kertonut. Tällä kertaa otin kameran mukaan ja räpsin muutamia kuvia. Tällä asuinalueella on siis todella hienoja ja isoja taloja ja siellä on myös sisällä golfkenttä. Siellä voi ajella pieniä teitä niillä golfkärryillä, jonka kyydistä muuten myös tipahdin, ilmeisesti sadannen päivän kunniaksi.. :D

Viikonlopusta on siis selvitty melkein ehjin nahoin... Tänään mennään vielä lounaalle isovanhempien luokse ja sen jälkeen kirkkoon. Huomenna mulla ei ole kokeita, joten saan jäädä kotiin lukemaan tuleviin kokeisiin. Ensiviikolla mulla on vielä englannin, matikan ja kolme biologian koetta, sitten alkaa ansaittu kesäloma! Tässäpä siis niitä kuvia :)

DSC_0103
DSC_0069
DSC_0141
DSC_0138
DSC_0068
DSC_0150
DSC_0157
DSC_0158
DSC_0133
DSC_0127
DSC_0114
DSC_0099
DSC_0074

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

-Anna

2 kommenttia:

  1. Moikka, törmäsin sun blogiin ja oli pakko tulla nyt kommentoimaan! Olin ite viime vuonna yfun kanssa vaihtarina EA:ssa limpopossa (tzaneenissa) ja mun vuos oli uskomaton.. oon tulossa takas moikkaa tammikuussa mun toista perhettä niin halusin vaan keskeyttää ja sanoa että nauti ihan täysillä koska aika tulee menee nopeesti (varsinkin mid year orientationin jälkeen!!) ps. Jos näät Rynetteä kerro terveisiä, toivottavasti ette oo kuullu paljon pahaa meiän viimevuoden vaihtariporukasta ;)! Voit ettiä mut facebookista jos kyselyttää mikä vaan asia t Fanny Forsbom :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kun tulit kommentoimaan! Oon kyllä huomannu, että aika kuluu nopeesti, ja tajusin just että kesäloman jälkeen mun vuosi on puolessa välissä :o Yritän kyllä nauttia! Ei oo ainakaan mun korviin kantautunu mitään pahaa viimevuoden vaihtareista :D Ja kiitos, etin sut facebookista! :)

      Poista